Tofu i tempeh to dwa najpopularniejsze białka pochodzenia roślinnego. Jak smakują? Czym się różnią?
Tempeh Naturalny Bio 500 G
Opis produktu
Fermentowany produkt z nasion SOI. Produkt gotowy do bezpośredniego spożycia. Wysoka zawartość białka.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna (kj/kcal) | 692kJ/165kcal |
Tłuszcz | 8,3 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 |
Węglowodany | 2,9 |
w tym cukry | 0,3 |
Błonnik | 4,5 |
Białko | 18 |
Sól | 0,01 |
Skład
SOJA* ugotowana (99 %), woda, ocet jabłkowy*,kultury starterowe: Rhizopus oligosporus (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Informacja alergenna
Może zawierać łubin
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze od 2 do 8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Marka
Symbol
5903766961781
Kod producenta
5903766961781
Seria
Długość towaru w centymetrach
7Więcej
Długość towaru w centymetrach
Szerokość towaru w centymetrach
16
Wysokość
9
Kraj pochodzenia
Polska
Wegetariański
tak
Wegański
tak
Certyfikat BIO
tak
Bez glutenu
tak
Kraj producenta
Polska
Nazwa handlowa
Tempeh Bio Wędzony 500g
Marka
Manufaktura Tempeh
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię